Geïnteresseerd? Vragen?

Contact

Tijdens het wandelen ben ik telefonisch slecht bereikbaar, net als tijdens het rijden voor en na de wandelingen. Dit omdat ik graag mijn aandacht bij de groep houdt en om de veiligheid in het verkeer te waarborgen. Ik ben wel altijd bereikbaar via SMS, Whatsapp of email, hier probeer ik zo snel mogelijk op te reageren.

Om een wandeling af te zeggen kunt u bellen, SMS’en of Whatsappen. Ik zal altijd een bevestiging sturen, zodat je er zeker van bent dat ik de volgende dag niet voor je deur sta.

Wanneer je jouw hond wilt inschrijven kun je het beste het onderstaande inschrijfformulier invullen. Door middel van deze gegevens heb ik direct een goede indruk en kan ik vast bekijken of je hond in de gewenste groep(en) past.

Ik neem na het ontvangen van de inschrijving zo spoedig mogelijk contact met je op om een kennismaking met je in te plannen. Deze afspraken doe ik graag ’s avonds bij je thuis, zodat ik jou, jouw hond en het ophaaladres vast kan leren kennen. Tijdens deze afspraak word ook de eerste proefwandeling afgesproken en ontvangt je de overeenkomst, welke ik graag bij de eerste wandeling ingevuld terug ontvang.

Ik houd mijn aandacht graag bij de honden en de weg, dus ik heb liever contact via mail of Whatsapp.

Los met Lois hondenuitlaatservice
Lois van der Weiden
Dorreboomstraat 4
2033EM Haarlem

Mail: info@losmetlois.nl
Telefoon: 06-28291816

KVK:  65192559
BTW: NL002277272B46
IBAN: NL96 KNAB 0413 3871 51

Los met Lois is ook actief op social media:

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je privacy en zal ik je alleen informatie vragen welke benodigd zijn, zie ook de privacy verklaring voor meer informatie hierover. Bij het aangaan van een overeenkomst ga je akkoord met de  algemene voorwaarden.

Gratis en vrijblijvend

Schrijf je in voor een kennismaking


Ik ontvang graag een email met de volgende informatie, zodat ik meteen een goed beeld krijg van de hond en daardoor snel kan beoordelen of ik een geschikte plek heb voor jou hond in de gewenste groep(en)!

Ik wil graag het volgende weten:
– Naam en adres van eigenaar (en eventueel ander ophaal/thuisbreng adres)
– Naam, ras, leeftijd en geslacht van de hond
– Gewenste dag(en) en eventuele eerdere ervaringen met een uitlaatservice
– Eventuele aanvullende informatie

Stuur bovenstaande informatie naar info@losmetlois.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op, tot dan!

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijg ik mails van eigenaren die ik helaas moet teleurstellen.
Om dit voor te zijn hier de meest gestelde vragen rond het inschrijven van je hond.

Heb je plek voor mijn hond?

Natuurlijk is dat de eerste en belangrijkste vraag. Of ik plek heb is echter niet alleen afhankelijk van het aantal honden in de groep, maar ook van welke honden er in de groep zitten. Sommige momenten zijn de groepen met 6 honden vol genoeg, ik wil immers een stabiele groep en daar moet soms even aan bijgeschaafd worden voor er weer een nieuwe hond bij kan. Of ik nú plek heb is lastig op de website te vermelden, bij de planning op de pagina ‘Uitlaatservice’ staat een indicatie, maar dat kan zomaar veranderen, dus een mailtje sturen geeft de meeste zekerheid hierover!

Waar haal je precies honden op?

Omdat ik de route niet te lang wil maken heb ik specifieke wijken waar ik de honden ophaal. Het is dus helaas best mogelijk dat ik niet bij jou in de buurt kom en je zal doorverwijzen. Ik haal op dit moment op in de volgende wijken van Haarlem: Slachthuisbuurt, Amsterdamsebuurt, Leidsevaartbuurt en Koninginnebuurt. Dit zijn de ochtendwandelingen. In de middagen en op woensdag en vrijdag (dan wandelen we maar 1 ronde in de ochtend) neem ik honden uit Heemstede mee.

Kan mijn hond ook af en toe mee?

Uit ervaring heb ik gemerkt dat de groepen onrustiger zijn als er veel wisselingen zijn in de groepssamenstelling. Daarom heb ik besloten om met abonnementen te werken. Af en toe mee is dus helaas niet mogelijk. Wanneer de hond al op een vaste dag meegaat is het vaak wel mogelijk om een dag extra te plannen of af en toe de dag te wisselen, mits er plek vrij is uiteraard, want de vaste abonnementen op die dag gaan voor. In bijzondere gevallen of tijdens de vakantieperiodes is er in overleg soms wel meer mogelijk, stuur me gerust een mailtje met jouw hulpvraag en ik bekijk of ik iets voor je kan betekenen.

hoe verloopt een inschrijving?

Zodra je het inschrijfformulier hebt opgestuurd neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen. Dit doe ik het liefst ’s avonds rond 20.00u bij jullie thuis. Tijdens deze afspraak maak ik kennis met jou en jouw hond, bespreken we jullie wensen en spreken we een gratis proefwandeling af. Na deze wandeling laat ik je weten hoe het is gegaan en of jouw hond goed in de groep past.

Zijn er honden die je niet meeneemt?

Ja, helaas heb ik ervaren dat ongecastreerde reuen niet fijn passen in mijn groepen, dit geeft teveel spanning binnen en buiten de groep en daarom heb ik besloten geen ongecastreerde reuen meer mee te nemen in de groep. Hetzelfde geldt voor loopse teefjes, deze zijn tijdens de loopsheid niet welkom.

Ook honden van de zogenoemde HR-rassen neem ik liever niet mee. Simpelweg omdat ik vind dat ik de veiligheid van de groep niet voldoende kan waarborgen doordat deze honden een zeer korte en vaak lastig op te merken agressieladder hebben en dus sneller en heftiger kunnen reageren. Daarnaast hebben deze honden vaak een ruwere manier van spelen en hebben veel energie, wat niet overeenkomt met de rust en stabiliteit die ik in mijn groepen wens.

Wandel je ook privé?

Nee, helaas. Ik wandel alleen met de groepen. Wel kan ik je eventueel doorverwijzen naar enkele goede collega’s.

Geen afbeeldingen gevonden!
Probeer een andere hashtag of gebruikersnaam